Te mit láttál? Értékeld itt!
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez
Alföldi, Stohl, I love you - 7 bemutató jövőre a Centrál Színházban

2017-07-18 11:09:00
A Centrál Színház kihirdette a 2017/2018-as évadának bemutatóit. 

A következő évadban is izgalmas bemutatókkal várja a közönséget a Centrál Színház. Lesz Alföldi rendezés Básti Julival és a színész testvérpárral Gáspár Sándorral és Gáspár Tiborral, előveszik a I love you musicalt, Horgas Ádám Pokorny Lia önálló estjét rendezi, újra egy darabban próbál majd Stohl András és Balsai Móni, és bemutatják a Hajmeresztő krimi-komédiát is. 

A 2017/18-as évad bemutatóinak felsorolása a Centrál Színház közleményéből:

Dolgok, amikért élni érdemes (Október 6.)

  • A Beugróban edzett Pokorny Lia és Horgas Ádám rendező, akivel már a Pillanatfelvételben is együtt dolgozott, amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt darabot mutatnak be.

Hajmeresztő (Október 20.)

  • Hogy melyik helyiségben és milyen tárggyal ölték meg Isabel Czerny zongoraművésznőt, azt jól tudjuk. A kérdés csak az, hogy ki tehette azok közül, akik a fodrászszalonban megfordultak? Társasjátékozni hívjuk a nézőket ebbe a krimikomédiába, segítsenek a nyomozásban, válaszoljuk meg közösen a kérdést! A gyanúsítottakat és a nézőket, mint tanúkat, a detektív szerepében Simon Kornél faggatja majd.

Persona (Október)

  • Bergman klasszikusát a Szentendrei Teátrum mutatta be Hidvégi Nóra rendezésében, akinek “Rövid” című előadása már 10 éve van műsoron. Mint abban, a Personában is Balsai Móni és Györgyi Anna kettősét csodálhatjuk ősztől a Centrál Színház műsorán.

I love you (November 18.)

  • Aki egyszer hallja, az napokig dúdolja! Az amerikai szerzőpáros párkapcsolatról, férfiakról és nőkről, életről és halálról szóló zenés remeklését Balogh Anna, Ágoston Kati, Vári-Kovács Péter és társulatunk új tagja, Ódor Kristóf játssza.

Love letters (November)

  • A legjobbakkal akarunk szolgálni nézőinknek! A havonta ismétlődő felolvasásokra az ország legismertebb színészeit kérjük fel. Úgy intézzük, hogy olyanok lépjenek fel egyszerre, akiket egyébként ritkán láthatnak együtt.

Kísértetek (Január 5.)

  • Ibsen fájdalmasan keserű darabja az évad nagy vállalkozása. Alföldi Róbert rendezésében a női főszerepet Básti Juli játssza, a férfiszerepekben pedig először lépnek közösen színpadra Gáspár Tibor és Gáspár Sándor.

Delila (Március 2.)

  • Már a jövő nyárra is gondolva mutatjuk be tavasszal az öregedő Molnár Ferenc egyik legédesebb és legötletesebb vígjátékát, a Delilát. Somlay Artúr és Darvas Lili szerepeit Stohl András és Balsai Móni játsszák. A darabot a Centrál nagyszínpadán elevenítjük fel, ugyanott, ahol 80 évvel ezelőtt az ősbemutatót tartották .


hirdetés
hirdetés
Ajánló
Dennis Martin: Die Päpstin A pápanő
József Attila Színház
Dorian Gray
Spirit Színház
István, a király
Budapesti Operettszínház
Káosz
Karinthy Színház
Teszt ajánló
NEKED AJÁNLJUK

600 ingyenes koncert lesz 16 budapesti helyszínen

Dolhai Attila: "Nagyon hálás vagyok a színháznak a türelméért és a nézőknek, hogy kitartottak mellettem."

Musicaltől az operettig.

Új előadásra készül Horgas Ádám, A lepkegyűjtő, a Pillanatfelvétel és az Életrevalók rendezője

Felismered a színházakat kép alapján? -TESZT

A nagy Webber musical teszt

Mondd el a véleményed!
Belépés

Lépj be és mondd el a véleményed a cikkről!

Szavazáshoz jelentkezz be!

Facebook belépés

vagy

Elfelejtett jelszó
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez