Te mit láttál? Értékeld itt!
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez
Játékszín Piknik - Nyereményjegyekkel és 20%-os kedvezménnyel várja nézőit a Játékszín

2020-08-28 11:55:39
Játékszín Piknik – őszindító hétvége a Teréz körúton  Nyereményjegyekkel és 20%-os kedvezménnyel várja nézőit a Játékszín szeptember első szombatján. A főbejáratnál meglepetések és a teátrum színészei – többek közt Pásztor Erzsi, Náray Erika, Gáspár Kata és Hirtling István – fogadják a színházlátogatókat.  

„Közönségünk fantasztikus türelemmel és odaadással viselte a tavasszal kialakult helyzetet. Ezt szeretnénk most meghálálni” – nyilatkozta Bank Tamás, a Játékszín igazgatója. Kiemelte: több fővárosi teátrum félházzal játszik vagy egyelőre nem nyit újra, a Játékszín viszont abban a szerencsés helyzetben van, hogy a kis nézőtér a jelenleg érvényben lévő szabályok mellett is megtelhet. 

A nézőket július 13-a óta kézfertőtlenítőkkel, extrán takarított nézőtérrel és székkarfákkal várják, sőt egyedi, „Játékszínes” maszkok is kaphatók a színházban. A tavasszal elmaradt előadások nagy részét már pótolták, és a fennmaradók további időpontjait is sikerült maradéktalanul kitűzni.  

A pótelőadások mellett elindulnak a repertoárszériák, így új időpontokra lehet jegyet foglalni. A Játékszín Pikniken jó eséllyel lehet belépőt szerezni a legkeresettebb sikerdarabokra, például az egyik legfrissebbre, a Teljesen idegenek-re, amelyben októbertől Dobó Kata is látható, a Kölcsönlakás-ra, és az évek óta töretlenül népszerű Életrevalók-ra. „Tisztában vagyunk azzal, hogy a nézők most fokozottan vágynak a színházra, szórakozásra, ugyanakkor a pandémia és az iskolakezdés korlátozza a lehetőségeiket. Ezen szeretnénk segíteni a rendkívüli kedvezménnyel” – mondta Bank Tamás. 

A 20%-os jegyvásár 5-én egész nap tart, emellett azonban többeket érhet olyan szerencse, hogy a Piknik ideje alatt vásárlásáért nem is kell majd fizetnie. Nemcsak nyereményjegy lehet azonban meglepetés aznap: lesz még zene, vendégváró falatkák, és felbukkan több neves művész, akik személyesen várják a nézőket a főbejáratnál. 

A Játékszín Piknik szeptember első szombatján 10-től 14 óráig zajlik, a kedvezmény azonban zárásig, azaz 18.30-ig él, online viszont éjfélig a jatekszin.jegy.hu oldalon. Az elővételt egészen október végéig megnyitották.
hirdetés
hirdetés
Ajánló
Dennis Martin: Die Päpstin A pápanő
József Attila Színház
Dorian Gray
Spirit Színház
István, a király
Budapesti Operettszínház
Káosz
Karinthy Színház
Teszt ajánló
NEKED AJÁNLJUK

Büfé-üzemeltetőt keres a József Attila színház

Utoljára látható Zsótér Sándor rendezése az Operettszínház művészeivel a Zeneakadémián

"A barátaim szeretetére ugyanolyan büszke vagyok, mint arra, hogy 16 éves korom óta színpadon vagyok."

Andrádi Zsanett válaszolt 10 kérdésünkre

Mennyire vagy SZÍNHÁZFÜGGŐ?

Hány színésznőt ismersz fel kép alapján?

Mondd el a véleményed!
Belépés

Lépj be és mondd el a véleményed a cikkről!

Szavazáshoz jelentkezz be!

Facebook belépés

vagy

Elfelejtett jelszó
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez