Te mit láttál? Értékeld itt!
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez
Loveshake – Az élet összeráz március 26-ától látható újra a 6SZÍN-ben

2022-02-09 14:32:39
Márciustól újra látható Rezes Judit és Szabó Győző párkapcsolatának igaz története alapján készült Loveshake - Az élet összeráz című előadás. A formabontó színházi duett három év szünet után, az elmúlt időszak eseményeivel aktualizálva tér vissza a 6szín színpadára. 

Loveshake - Az élet összeráz címmel mutatta be 2018-ban a Delta Produkció Rezes Judit és Szabó Győző színházi duettjét. A két színész párkapcsolatának igaz története összművészeti produkcióként, élő zenével és tánccal, kendőzetlen őszinteséggel és sok humorral mesél nekünk róluk, magunkról. Valóság és fikció keserédes keveréke a közismert színészek által megálmodott előadás. Szórakoztató, ironikus és gyakran fájdalmas helyzetekkel tűzdelt játék, amelynek történetei egyediek, mégis mindenki számára ismerősek. 

„Találkozom egy lánnyal, születik egy kisfiunk és együtt bejárjuk a világot. Ez három éve történt, azóta nincs esküvő.” (idézet az eredeti előadásból) 

Lett esküvő, még egy kisfiú és egy kutya is. Többek között ez is oka annak, hogy az előadás közel három évig nem volt látható. Megszületett a pár második gyermeke, 2021-ben pedig 18 év együttlét után összeházasodtak. Szakmai- és magánéletük is tovább mélyült, érett, a cél pedig az, hogy az előadás ezekre a változásokra is reagáljon. Az elmúlt évek eseményeivel, új dalokkal és történetekkel, felrázva tér vissza a Loveshake eredeti helyszínére, a budapesti 6színbe. Rezes Judit és Szabó Győző történetét Enyedi Éva írta színpadra. 

„Mindenképpen szerettünk volna táncolni és énekelni is, elkezdtünk zenéket kiválasztani, és köré tettük egy pár történetét. Ahogy egyre többet dolgoztunk rajta, végül az egész darab története a kettőnk kapcsolatára épült.” (Rezes Judit) 

Az előadás koreográfusai Kurucz Sándor és az a Lehoczky György, akivel Rezes Judit megnyerte a Szombat esti láz című televíziós táncműsort. Nem csak a tánc, de az éneklés sem hiányozhat a színész pár életéből. A Loveshake története 14 különböző műfajú és stílusú, népszerű dal köré épül, amelyeket Wagner-Puskás Péter hangszerelésében, Máthé Zsolt ehhez az előadáshoz írt dalszövegeivel, zenekari kísérettel adnak elő.  

A formabontó darab egy párkapcsolati játék, melyben az előadók közismert dalok és izgalmas koreográfiák segítségével mutatják be kapcsolatuk ívét, mélységeit és magasságait, csodáit és nehézségeit. Történeteik saját történetek, megélt, igazi állomások. Rezes Judit és Szabó Győző személyes érintettséggel, őszintén mesélnek, és közben úgy reflektálnak saját múltjukra és jelenükre, hogy a néző is felismerhesse benne önmagát. Az egyszerre vicces és szívszorító előadást idén annak is érdemes újranéznie, aki már látta.  

Loveshake – Az élet összeráz március 26-ától látható újra a 6színben. Leporolva, felrázva, házassággal, gyerekekkel és gyufaolimpiával. 

Fotó: Horváth Judithirdetés
hirdetés
Ajánló
Dennis Martin: Die Päpstin A pápanő
József Attila Színház
Dorian Gray
Spirit Színház
István, a király
Budapesti Operettszínház
Káosz
Karinthy Színház
Teszt ajánló
NEKED AJÁNLJUK

Müller Péter 84 éves - 10 érdekesség a születésnapos íróról

"Remek előadás volt, ragyogó színészekkel" - Primadonnák századszor a Játékszínben

Vértestvérek - Londoni siker musical a Turayban

Nagy ALFÖLDI RÓBERT teszt

A nagy Webber musical teszt

Mondd el a véleményed!
Belépés

Lépj be és mondd el a véleményed a cikkről!

Szavazáshoz jelentkezz be!

Facebook belépés

vagy

Elfelejtett jelszó
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez