Te mit láttál? Értékeld itt!
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez
Vendégségben Pelleréknél, Pa-dö-dő, Minden rossz Varieté - Ünnepi stream előadások a 6szín-ből

2020-12-15 17:08:59
A 6szín stream előadásokkal és stream koncerttel várja a közönséget karácsonykor és szilveszterkor is. 

December 26-án indul a Vendégségben Pelleréknél zenés talk show sorozat.  Peller Anna és Peller Károly a 6szín színpadán úgy fogadják vendégeiket, mintha csak otthon lennének. A vendégségbe érkező kollégáik pedig nem csak egy baráti összejövetelre, hanem egy rendhagyó talk show-ba is érkeznek. A házigazdák segítségével különböző szórakoztató játékokon keresztül megismerhetjük kevésbé látott és ismert énjüket is. A vendégek természetesen dalra is fakadnak, hol együtt, hol külön-külön. Első alkalommal Szulák Andreát, Ágoston Katalint és Kocsis Dénest láthatjuk Vendégségben Pelleréknél. 





December 30-án a Pa-dö-dő Előszilveszteri koncertjét élvezheti a közönség online. 

A koncert ajánlója: 
Fantasztikus év van mögöttünk! Ja, nem... 
Rengeteg jó hangulatú koncert! Ja, nem... 
Viszont ami IGEN: 
Mi mégis úgy döntöttünk, fityiszt mutatunk 2020-nak! Mindent eléneklünk, amihez kedvünk van! Ismét szépek leszünk és viccesek! Igazi koncerthangulatot varázsolunk az otthonotokba! 
"Gyere velünk és légy szabad” 






Szilveszterkor egy igazán különleges programmal készül a színház, a MINDEN ROSSZ MÉLTÓ VÉG A (BÉLNEK) ÉVNEK - VARIETÉ-vel. Az előadásban fellép többek között Koltai Róbert, Mucsi Zoltán, Scherer Péter, Thúróczy Szabolcs, Kerekes József, Földes Eszter, Molnár Áron, Janklovics Péter, Fekete Ádám és Vajdai Vilmos. 

A TÁP Színház élő stream szilveszteri varietéjén nem csak mi, hanem a nézőink is rémesen érzik majd magukat. Ennél a karantén is jobb. Borzasztó lesz, de tényleg, ne nézzék, ne vegyenek rá jegyet. Sose volt jó, most se lesz az. Nem gyereknek való, de felnőttnek sem, magyarnak pláne! Töltsék inkább szomorú magányban a szilvesztert, ennél az is jobb.  Ha valamit ne nézz meg, akkor ez az! Ha még föláll, akkor ettől lekókad, nem embernek való, ne vegyél rá jegyet, ne rontsd el a szilvesztered, de ha meg akarsz szabadulni a családodtól, akkor csak nekik vegyél jegyet, és nyújtsd át szeretettel. Ha ezt megnézed, utána te fogsz menekülni az ereszcsatornán - ajánlják a varietét az alkotók. 




Jegyvásárlás jegy.hu oldalán a Vendégségben Pelleréknél talk showra ITT, a Pa-dö-dő koncertjére ITT, a szilveszteri MINDEN ROSSZ VARIETÉ-re pedig ITT van lehetőség.
hirdetés
hirdetés
Ajánló
Dennis Martin: Die Päpstin A pápanő
József Attila Színház
Dorian Gray
Spirit Színház
István, a király
Budapesti Operettszínház
Káosz
Karinthy Színház
Teszt ajánló
NEKED AJÁNLJUK

A Katona a vírusmentes tömegközlekedésről készített videót

A minisztérium szerint biztos kézbe kerülhet a Karinthy Színház

Tokody Ilona pályafutásának negyvenedik évfordulóján saját szerkesztésű műsorral lép fel az Operaházban

Nagy ALFÖLDI RÓBERT teszt

SZIRTES TAMÁS Teszt

Mondd el a véleményed!
Belépés

Lépj be és mondd el a véleményed a cikkről!

Szavazáshoz jelentkezz be!

Facebook belépés

vagy

Elfelejtett jelszó
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez