Te mit láttál? Értékeld itt!
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez
Dolhai Attila egy különleges koncerten veszi fel új dupla CD-jét

2018-09-20 14:14:00
Dolhai Attila nem csak a színpadon örvendezteti meg újra a musicalkedvelő közönséget, hanem dupla CD-vel is készül rajongóinak, melynek felvételére egy zártkörű koncerten kerül sor.

Dolhai Attila készülő dupla CD-je a Visszatérés címet kapja és egy különleges zártkörű koncerten kerül felvételre.  Az exkluzív lemezfelvételt 2018. október 2-án 18.00 órakor tartják a Hubay Jenő Zeneiskola koncerttermében.
A dupla albumra a művész rajongói által legtöbb szavazatot kapott tíz szám, valamint Dolhai Attila kedvenc dalai kerülnek fel. A koncerten, illetve a lemezen duettek is hallhatóak lesznek, melyben Janza Kata, Szinetár Dóra, Vágó Bernadett és Vágó Zsuzsi lesznek az Operettszínház művészének partnerei.



A koncert-felvétel 18 órától kb. 22.00 óráig tart majd. A jegyértékesítés pedig 2018. szeptember 20-án, csütörtökön 10.00 órától indul a Rózsavölgyi Zeneműbolt (Szervita tér 5.) jegypénztárában.

A belépőjegy ára 15.000 forint, ami a koncert-lemezfelvételen való részvételre jogosít, illetve tartalmaz egy ajándék CD-t, amit zártkörű dedikálás keretén belül lehet majd átvenni.   
Aki pedig nem tud elmenni a Rózsavölgyi Zeneműbolt jegypénztárába személyesen, annak is biztosítanak jegyvásárlási lehetőséget a következőképpen:
Küldjetek egy e-mailt a jegy@rozsavolgyi.hu címre, amiben megírjátok jegyigényeteket, számlázási címeteket és neveteket. Utalás után e-mailben elküldi a pénztár a jegyeket.

hirdetés
hirdetés
Ajánló
Dennis Martin: Die Päpstin A pápanő
József Attila Színház
Dorian Gray
Spirit Színház
István, a király
Budapesti Operettszínház
Káosz
Karinthy Színház
Teszt ajánló
NEKED AJÁNLJUK

Több százmillió forint a vallásos könnyűzene támogatására

Ezt mind Jászai Mariról nevezték el - 170 éve született a színjátszás nagyasszonya

A SZEGEDI NEMZETI SZÍNHÁZ TRÉNINGGEL ÖSSZEKÖTÖTT CASTINGOT TART

TESZT: Melyik Shakespeare hősnő lennél?

Mennyire vagy jó operettből?

Mondd el a véleményed!
Belépés

Lépj be és mondd el a véleményed a cikkről!

Szavazáshoz jelentkezz be!

Facebook belépés

vagy

Elfelejtett jelszó
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez