Te mit láttál? Értékeld itt!
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez
Dolhai Attila egy különleges koncerten veszi fel új dupla CD-jét

2018-09-20 14:14:00
Dolhai Attila nem csak a színpadon örvendezteti meg újra a musicalkedvelő közönséget, hanem dupla CD-vel is készül rajongóinak, melynek felvételére egy zártkörű koncerten kerül sor.

Dolhai Attila készülő dupla CD-je a Visszatérés címet kapja és egy különleges zártkörű koncerten kerül felvételre.  Az exkluzív lemezfelvételt 2018. október 2-án 18.00 órakor tartják a Hubay Jenő Zeneiskola koncerttermében.
A dupla albumra a művész rajongói által legtöbb szavazatot kapott tíz szám, valamint Dolhai Attila kedvenc dalai kerülnek fel. A koncerten, illetve a lemezen duettek is hallhatóak lesznek, melyben Janza Kata, Szinetár Dóra, Vágó Bernadett és Vágó Zsuzsi lesznek az Operettszínház művészének partnerei.



A koncert-felvétel 18 órától kb. 22.00 óráig tart majd. A jegyértékesítés pedig 2018. szeptember 20-án, csütörtökön 10.00 órától indul a Rózsavölgyi Zeneműbolt (Szervita tér 5.) jegypénztárában.

A belépőjegy ára 15.000 forint, ami a koncert-lemezfelvételen való részvételre jogosít, illetve tartalmaz egy ajándék CD-t, amit zártkörű dedikálás keretén belül lehet majd átvenni.   
Aki pedig nem tud elmenni a Rózsavölgyi Zeneműbolt jegypénztárába személyesen, annak is biztosítanak jegyvásárlási lehetőséget a következőképpen:
Küldjetek egy e-mailt a jegy@rozsavolgyi.hu címre, amiben megírjátok jegyigényeteket, számlázási címeteket és neveteket. Utalás után e-mailben elküldi a pénztár a jegyeket.

hirdetés
hirdetés
Ajánló
Dennis Martin: Die Päpstin A pápanő
József Attila Színház
Dorian Gray
Spirit Színház
István, a király
Budapesti Operettszínház
Káosz
Karinthy Színház
Teszt ajánló
NEKED AJÁNLJUK

Ma lenne 88 éves az első és eddig egyetlen irodalmi Nobel díjasunk.

Kertész Imrére emlékezünk.

Szente Vajk és Galambos Attila kortárs krimijét mutatja be a Játékszín

TELEX: Megvágták egy nő arcát feltehetőleg az SZFE-s maszkja miatt

Hány színészt ismersz fel kép alapján?

Hány színésznőt ismersz fel kép alapján?

Mondd el a véleményed!
Belépés

Lépj be és mondd el a véleményed a cikkről!

Szavazáshoz jelentkezz be!

Facebook belépés

vagy

Elfelejtett jelszó
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez