Te mit láttál? Értékeld itt!
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez
Irma, te édes Keresztes Ildikóval a Turay Ida Színházban

2017-11-16 10:23:00
Sztárek Andrea rendezésében, Keresztes Ildikó főszereplésével mutatják be az Irma, te édes zenés komédiát a Turay Ida Színházban 2017. november 18-án.


Irma
(Lovas Emília) és Nestor (Pásztor Máté) fiatalok és szerelmesek. Összeköltöznek, hogy elkezdjék közös életüket. Hol itt a hiba? Nos ott, hogy Irma utcalány, Nestor pedig – érthető módon – halálosan féltékeny Irma kuncsaftjaira. Hogy kiiktassa életükből a többi férfit, Nestor végzetes lépésre szánja el magát, nem is sejtve, hogy a bonyodalmak egész láncolatát indítja el ezzel. Szövetségesekre talál egy bártulajdonosnő (Keresztes Ildikó) személyében és egy ügyetlen tolvajbandában; viszont szembe találja magát a hivatali bürokrácia értetlenkedésével és az igazságszolgáltatás ostobaságával. Amíg a történet bájos tündérmeséből abszurd komédiába fordul, Nestor és Irma élete – ha akarják, ha nem – végérvényesen közös útra terelődik. 





A zenés vígjátékból a hatvanas években film is készült, Shirley MacLaine és Jack Lemmon főszereplésével elnyerve a legjobb filmzene oscar-díját és oscar jelölést hozva az akkor huszonkilenc éves MacLaine-nek a legjobb női főszereplő kategóriájában. 

A darabot a remek Ungvári Tamás fordításában láthatja a közönség, aki annak idején kifejezetten felesége, Psota Irén miatt nyúlt a darabhoz. Rajta kívül pedig olyan csodálatos Irmák nyomdokába léphet a karaktert megformáló gyönyörű Lovas Emília, mint Ferrari Violetta, Pécsi Ildikó, Galambos Erzsi vagy Hűvösvölgyi Ildikó. 


hirdetés
hirdetés
Ajánló
Dennis Martin: Die Päpstin A pápanő
József Attila Színház
Dorian Gray
Spirit Színház
István, a király
Budapesti Operettszínház
Káosz
Karinthy Színház
Teszt ajánló
NEKED AJÁNLJUK

Elhunyt Felföldi Anikó

Náray Erika: " Amikor koncertezem, sosem úgy tekintek magamra, mint egy színésznőre, aki éppen énekel."

Walt Disney a színházban

Disney musicalek itthon és a nagyvilágban

TESZT: Melyik Shakespeare hősnő lennél?

Melyik színházi foglalkozás illik hozzád?

Mondd el a véleményed!
Belépés

Lépj be és mondd el a véleményed a cikkről!

Szavazáshoz jelentkezz be!

Facebook belépés

vagy

Elfelejtett jelszó
Ajánlott programok
0.0
IRMA, TE ÉDES
Turay Ida Színház
Jegyvásárlás
Értékeld Te is az előadást!
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez