Te mit láttál? Értékeld itt!
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez
Irma, te édes Keresztes Ildikóval a Turay Ida Színházban

2017-11-16 10:23:00
Sztárek Andrea rendezésében, Keresztes Ildikó főszereplésével mutatják be az Irma, te édes zenés komédiát a Turay Ida Színházban 2017. november 18-án.


Irma
(Lovas Emília) és Nestor (Pásztor Máté) fiatalok és szerelmesek. Összeköltöznek, hogy elkezdjék közös életüket. Hol itt a hiba? Nos ott, hogy Irma utcalány, Nestor pedig – érthető módon – halálosan féltékeny Irma kuncsaftjaira. Hogy kiiktassa életükből a többi férfit, Nestor végzetes lépésre szánja el magát, nem is sejtve, hogy a bonyodalmak egész láncolatát indítja el ezzel. Szövetségesekre talál egy bártulajdonosnő (Keresztes Ildikó) személyében és egy ügyetlen tolvajbandában; viszont szembe találja magát a hivatali bürokrácia értetlenkedésével és az igazságszolgáltatás ostobaságával. Amíg a történet bájos tündérmeséből abszurd komédiába fordul, Nestor és Irma élete – ha akarják, ha nem – végérvényesen közös útra terelődik. 





A zenés vígjátékból a hatvanas években film is készült, Shirley MacLaine és Jack Lemmon főszereplésével elnyerve a legjobb filmzene oscar-díját és oscar jelölést hozva az akkor huszonkilenc éves MacLaine-nek a legjobb női főszereplő kategóriájában. 

A darabot a remek Ungvári Tamás fordításában láthatja a közönség, aki annak idején kifejezetten felesége, Psota Irén miatt nyúlt a darabhoz. Rajta kívül pedig olyan csodálatos Irmák nyomdokába léphet a karaktert megformáló gyönyörű Lovas Emília, mint Ferrari Violetta, Pécsi Ildikó, Galambos Erzsi vagy Hűvösvölgyi Ildikó. 


hirdetés
hirdetés
Ajánló
Dennis Martin: Die Päpstin A pápanő
József Attila Színház
Dorian Gray
Spirit Színház
István, a király
Budapesti Operettszínház
Káosz
Karinthy Színház
Teszt ajánló
NEKED AJÁNLJUK

Marketing managert keres az ExperiDance Production

Az ünnepek alatt száz film lesz szabadon elérhető

Lemezbemutató nagykoncertet ad Király Viktor

Melyik színházi foglalkozás illik hozzád?

Felismered plakátról az előadásokat?

Mondd el a véleményed!
Belépés

Lépj be és mondd el a véleményed a cikkről!

Szavazáshoz jelentkezz be!

Facebook belépés

vagy

Elfelejtett jelszó
Ajánlott programok
0.0
IRMA, TE ÉDES
Turay Ida Színház
Jegyvásárlás
Értékeld Te is az előadást!
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez