Te mit láttál? Értékeld itt!
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez
Hernádi Judit főszereplésével jön a Becéző szavak a Szentendrei Teátrumban és a Belvárosi Színházban

2019-05-23 19:19:00
Az Orlai Produkciós Iroda és a Szentendrei Teátrum 2019. július 5-én tartja legújabb bemutatóját: Dan Gordon csípős humorú családi drámáját, a Becéző szavakat a Jászai Mari-díjas színész, rendező Kocsis Gergely állítja színpadra Hernádi Judittal a főszerepben. Az előadás Szentendrén debütál, szeptembertől pedig a Belvárosi Színházban lesz látható.  

Larry McMurtry világhírű regényéből James L. Brooks írt forgatókönyvet a Paramount Pictures számára, a filmváltozat 1984-ben került a mozikba. A főszerepeket a kor leghíresebb és legelismertebb színészei játszották, Aurorát Shirley McLaine, Emmát Debra Winger, Garrettet Jack Nicholson alakította. A Dan Gordon által jegyzett színpadi változat 2007 óta a világ számos színházában nagy sikerrel mutatkozott be, és most végre Magyarországon is látható lesz Hernádi Judit, Péter Kata, Gyabronka József, Horváth Illés és  Cseh Judit szereplésével.



Fotó: Pénzes Kristóf

„Amikor először olvastam a darabot, akkor már tudtam, hogy kik fogják játszani, az ő hangjukon szólalt meg bennem a szöveg. Valamiféle különleges derű szövi át az egész történetet, én ezt szeretem a legjobban benne. A próbák alatt az lesz a célom, hogy megtaláljuk, hogy egy ilyen szívszorító tragédiát hogy lehet ezzel a derűvel, a legemberibb módon feldolgozni. Szakmai kihívásnak érzem azt, hogy ezt képes vagyok-e ízlésesen levezényelni.” – mondta Kocsis Gergely a Becéző szavak olvasópróbáján.  


Fotó: Pénzes Kristóf


Vannak strapás anyák. Sziporkázóak, szórakoztatóak, de a legrosszabbkor szólnak, tapintatlanok és mindig hibátlanul szúrják be a legbrutálisabb megjegyzést. Ha nem a mi bőrünkre menne, boldogan élveznénk imádnivaló humorukat. Na, Aurora ilyen. Pedig mindig a legjobbat akarja, az egész életét parkolópályára állítja, hogy végre gatyába rázza a lányáét – aki mellesleg férjes asszony, és gyerekei vannak. Mert ő megmondta előre... A rendkívül szórakoztató, mégis mély érzelmi húrokat megpendítő történet mindenekfelett arról szól, hogy sohasem késő az őszinteség. 

Az előadásra jegyeket a lap alján tudtok vásárolni!


hirdetés
hirdetés
Ajánló
Dennis Martin: Die Päpstin A pápanő
József Attila Színház
Dorian Gray
Spirit Színház
István, a király
Budapesti Operettszínház
Káosz
Karinthy Színház
Teszt ajánló
NEKED AJÁNLJUK

Több ezren látták a Csíksomlyói passiót Esztergomban

Hárman pályáztak a Vígszínházra és a Szabad Tér Színházra is

Szavazz kedvenc Centrálos színészedre!

Hány színészt ismersz fel kép alapján?

Felismered a színházakat kép alapján? -TESZT

Mondd el a véleményed!
Belépés

Lépj be és mondd el a véleményed a cikkről!

Szavazáshoz jelentkezz be!

Facebook belépés

vagy

Elfelejtett jelszó
Ajánlott programok
7.0
Becéző szavak
Belvárosi Színház
Jegyvásárlás
Értékeld Te is az előadást!
0.0
Becéző szavak
Szentendrei Teátrum
Jegyvásárlás
Értékeld Te is az előadást!
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez