Te mit láttál? Értékeld itt!
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez
Hanukarácsonyi vásárt tart a 6SZÍN

2021-12-01 20:01:44
Hanukarácsonyi vásárán színes vásári forgataggal, családi és gyerekprogramokkal, az ünnep fényeivel és ízeivel vár mindenkit a 6SZÍN december 4-én délelőtt 10 órától. 

A vásáron Keramiagi  kerámiákkal, Gubanc  horgolt táskáival, Pamuti, az újrahasznos, kézzel varrott pamut babáival, Földes Eszter színésznő márkájának, a Secret Humanity különleges ruháival, Zsineg ékszerekkel és a  Judapest egyedi termékeivel várja a látogatókat a színház, valamint a Móra Kiadó és a GEOPEN Könyvkiadó könyvei is elérhetőek lesznek. 

A Hanukarácsonyi vásáron nem csak különleges egyedi portékákat lehet vásárolni, hanem szuper programokkal készül a teátrum.  Délelőtt 10 órától a Manócska Társulat izgalmas Mikulásváró meséje, A Mikulás ajándéka lesz megtekinthető a színházteremben, sok dallal és mondókával. Délután 15 órától a “Tánccipővel a világ körül” programsorozat keretében a kortárs és modern táncokkal ismerkedhetnek meg a gyermekek és a szüleik. Este 19 órától pedig a színház kávézójában a Röhögjünk együtt című zenés vizsgáztatásra várja a nézőket a Budai Komédiások társulata Nyertes Zsuzsával. 

A vásár ideje alatt minden előadására 30% kedvezményt biztosít a 6SZÍN, valamint lehetőség lesz két főre szóló karácsonyi bérlet vásárlására is. A bérlet beváltható 2022. május 31-ig az alábbi előadásokra: A cégvezető, Anyám az őrületbe kerget, Meg se kínáltak, Édeskettes hármasban, G.Ö.R.CS., A lemez két oldala, Madártávlat, Mágnás Miska, Scapin furfangjai, S.Ö.R., Szindbád ma révbe ér.
hirdetés
hirdetés
Ajánló
Dennis Martin: Die Päpstin A pápanő
József Attila Színház
Dorian Gray
Spirit Színház
István, a király
Budapesti Operettszínház
Káosz
Karinthy Színház
Teszt ajánló
NEKED AJÁNLJUK

Székely Csaba darabjával nyit jövőre a Rózsavölgyi Szalon

Egy APP, hogy a színházban a helyünkre hozzák a büféből rendelésünket

A Játékszín online elérhetővé teszi a már nem játszott produkcióit

Melyik színházi foglalkozás illik hozzád?

Nagy ALFÖLDI RÓBERT teszt

Mondd el a véleményed!
Belépés

Lépj be és mondd el a véleményed a cikkről!

Szavazáshoz jelentkezz be!

Facebook belépés

vagy

Elfelejtett jelszó
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez