Te mit láttál? Értékeld itt!
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez
Legjobb ajánlatunk Jordán Tamás előadásaiból
Jordán Tamás ma ünnepli születésnapját. 
Mi ezzel az ajánlónkkal kívánunk neki boldog születésnapot!    Ha szereted József Attilát, akkor ki ne hagyd az Amit a szívedbe rejtesz előadást a Radnóti Színházban. Maga az előadó szavainál mi sem tudnánk jobb ajánlót írni. Íme: „Nincs szándékomban bemutatni egy szubjektív József Attila képet, nem akarok azzal tetszelegni, hogy önálló estet tartok József Attila műveiből. Ennél sokkal önzőbb vagyok. Azt remélem, hogy József Attila segítségével magamról beszélhetek, gondjaimról, szorongásaimról, vágyaimról… vagy merészebben fogalmazva: gondjainkról, szorongásainkról, vágyainkról.”   


  Szintén a Radnótiban látható az Alföldi Róbert által rendezett Platonov Apátlanul előadásban, melyben a részeges nyugdíjas katonatisztet alakítja. Itt van módunk elgondolkodni és nevetni rajta egyaránt. Fantasztikusan karikírozza szerepét. Nem a könnyedebb előadásokhoz tartozik, mégis tökéletes kikapcsolódást ígér és áthatja egy bizarr nevetségesség.   


  Amikor Émile Ajar Előttem az élet című regénye megjelent 1977-ben Magyarországon, egy pillanat alatt kultuszkönyvvé vált, mert a szabadság levegőjét hozta be hozzánk a merész humorával. A Rózsavölgyi Szalonban Lőrinczy Attila alkalmazta színpadra a művet, melyben Jordán Tamást Juszef szerepében láthatjuk. Az Alföldi Róbert rendezte előadásban a tizenegy éves, kis Momo (Nagy Mari) elbeszéli a hajdani örömlány, Rosa mama, a színesbőrű traveszti, Lola asszony és az eltűntnek hitt, börtönviselt arab apa sorsát.  


Stand up rajongóknak igazi csemege a Széllel szembe – poénok és poémák stand-up estje, a Rózsavölgyi Szalonban, melyről így nyilatkozott:
  „Sok bajom van a stand up műfajjal. Alig-alig van jó, a többsége komoly szenvedést okoz. Ezt még el is lehetne viselni. Az igazi katasztrófa az, hogy a közönség ezekért is odavan. Felébredt bennem egy dacos düh.
Elhatároztam, hogy én is csinálok egy speciális stand up-ot, amelynek az a lényege, hogy a remek történeteim közé becsempészek verseket is. Hiszen a vers is közlés, sok esetben történet is, megpróbálom úgy belopni, hogy egy-egy vers jelenléte magától értetődő legyen."

A művész úrnak sok boldogságot, nektek pedig tökéletes kikapcsolódást kívánunk az előadásokhoz!

hirdetés
hirdetés
Ajánló
Dennis Martin: Die Päpstin A pápanő
József Attila Színház
Dorian Gray
Spirit Színház
István, a király
Budapesti Operettszínház
Káosz
Karinthy Színház
Teszt ajánló
NEKED AJÁNLJUK

"Remélem, a férfiakat is ugyan úgy megérintik majd a látottak." - Szigyártó Szandrát kérdeztük élete első szóló szerepéről

Stream, színház, muzsika – Újságmúzeum az Átriumból, online

Rumcájsztól A Pendragon legendáig - izgalmas évaddal készül a Bábszínház

TESZT: Melyik Shakespeare hősnő lennél?

NAGY MUSICAL TESZT

Mondd el a véleményed!
Belépés

Lépj be és mondd el a véleményed a cikkről!

Szavazáshoz jelentkezz be!

Facebook belépés

vagy

Elfelejtett jelszó
Ajánlott programok
8.0
Széllel szembe – poénok és poémák: Jordán Tamás stand up estje
Rózsavölgyi Szalon
Jegyvásárlás
Értékeld Te is az előadást!
7.0
Platonov Apátlanul
Radnóti Színház
Jegyvásárlás
Értékeld Te is az előadást!
0.0
Amit szívedbe rejtesz
Radnóti Színház
Jegyvásárlás
Értékeld Te is az előadást!
7.0
Romain Gary (Émile Ajar): Előttem az élet - In memoriam Margitai Ági
Rózsavölgyi Szalon
Jegyvásárlás
Értékeld Te is az előadást!
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez