Te mit láttál? Értékeld itt!
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez
Meg se kínáltak, Presser, Körfrász - A 6szín közleménye az újranyitásról és a jövő évadról

2021-05-12 09:41:40
A 6szín közleménye az újranyitásról és a jövő évad tervezett bemutatóiról:

Az érvényben lévő rendeletek értelmében a megfelelő óvintézkedések mellett már megnyithatnak a színházak, azonban az újranyitás nem lehetséges egyik napról a másikra, sok szervezést és felelős gondolkodást igényel, különösen egy befogadó színház esetében.  

Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy partnereink előadásait, valamint saját tervezett produkcióinkat is a járványügyi előírásokon túl, kiemelt körültekintéssel szervezzük meg. Legfontosabb kötelességünknek nézőink, művészeink és a háttérben dolgozó kollégáink egészségének biztosítását tartjuk. 

Az újranyitás mikéntjéről és annak időpontjáról folyamatosan egyeztetünk partnereinkkel, az Orlai Produkcióval, a Nézőművészeti Kft.-vel, a Zichy Szín-Műhellyel, a Liliom Produkcióval, a Bohém Társulattal, az Exit Generációval, a Gergely Theáterrel, a Táp Színházzal, a NESSZ Alkotócsoporttal és a Mulatság Egyesülettel. További tárgyalásokat folytatunk a befogadott előadások palettájának szélesítése érdekében. 

Megkezdődtek saját produkcióink előkészületei is, a következő évadra számos 6színes előadással készülünk. Első bemutatónk Bödőcs Tibor Meg se kínáltak című könyvéből készülő kocsmaária lesz Keresztes Tamás rendezésében, Thuróczy Szabolcs szereplésével.  

Három zenés előadást is láthat majd nálunk a közönség. Vajda Katalin Presser Gábor könyvéből írt zenés színpadi művét Jordán Adél, Kovács Patrícia, Falusi Mariann, Simon Kornél, Keresztes Tamás, Thuróczy Szabolcs és Kerekes József szereplésével mutatjuk be. Másik zenés ősbemutatónk a Szindbád kamaradarab. Az előadás szereplői Földes Eszter, Lázár Kati, Kerekes József, Schlanger András.  Műsorra tűzzük továbbá Szabó Kimmel Tamás Széttépve című koncertszínházi előadását. 

A Veres1 Színházzal koprodukcióban állítjuk majd színpadra Simon Kornél rendezésében a Körfrász című vígjátékot. A darab tíz szerepét két színész, Földes Eszter és Nagy Sándor játssza.  

Bár színháztermünk ajtaja még zárva, a nyáron több helyen is játszunk: a Meg se kínáltak előadást július 9-én Érden, július 17-én Balatonszárszón, július 24-én Veresegyházon, a Széttépvét pedig július 11-én Győrben láthatja majd a közönség.

hirdetés
hirdetés
Ajánló
Dennis Martin: Die Päpstin A pápanő
József Attila Színház
Dorian Gray
Spirit Színház
István, a király
Budapesti Operettszínház
Káosz
Karinthy Színház
Teszt ajánló
NEKED AJÁNLJUK

Bálint András Viva Bartók! című levélkoncertjét mutatják be a Radnótiban

A tudósok szerint ezek minden idők legnagyobb hatású filmjei

" Te a nagymamám is voltál kicsit " - Csonka András megható beszéde Lorán Lenke búcsúztatásán

Felismered plakátról az előadásokat?

Felismered a színházakat kép alapján? -TESZT

Mondd el a véleményed!
Belépés

Lépj be és mondd el a véleményed a cikkről!

Szavazáshoz jelentkezz be!

Facebook belépés

vagy

Elfelejtett jelszó
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez