Te mit láttál? Értékeld itt!
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez
Szamosi Zsófiával bővül A lemez két oldala produkció a 6SZÍN-ben

2021-10-12 09:24:53
Szamosi Zsófia is bemutatkozik a 6SZÍN-ben. A Jászai Mari-díjas színésznő a Lemez két oldala produkcióban debütál 2021. október 18-án.

A Janikovszky Éva azonos című regényéből készült A lemez két oldala című produkciót 2013-ban mutatták be Tollár Mónika rendezésében. A “felolvasó képzeletszínház” az évek alatt számos sikert megért és több színművész is megszólaltathatta Janikovszky gondolatait. 2021. október 18-án Szamosi Zsófiával egészül ki a produkció csapata, így Horváth Lili, Elek Ferenc és Simon Kornél mellett a Jászai Mari-díjas színésznőt is láthatja a 6SZÍN közönsége. 

Az előadás tökéletes kikapcsolódás kínál. Jókat nevethetünk a szereplőkön, vagy akár saját magunkon is, ha meglátjuk, hogy hogyan változik az ember véleménye és viselkedése attól függően, hogy épp milyen szerepben van jelen egy-egy jelenetben, hogy anyaként, feleségként vagy anyósként mondja vagy éppen tudja meg a „tutit” ugyanarról a dologról. Fotó: Erdélyi Gábor 


Az előadás ajánlója:   
„Biztos mindenkinek ismerős, ha a saját véleménye nagyon eltér a saját – adott esetben fél órával ezelőtti – véleményétől, csak mert közben egy másik szerepbe került, és már nem az anyukáját kell győzködnie ugyanarról, hanem a gyerekét. Nyilván néha nagyon nehéz nevetni ezeken a helyzeteken, de egy sötét nézőtéren simán lehet úgy csinálni, mintha ez nem rólunk szólna, hanem másokról.
A fergeteges előadás gyorsan magával ragadja az embert, az elragadtatottság állapotában viszont nehéz színlelni, így a röhögés feloldja azokat a gátlásokat, amik ezekben a helyzetekben rakódnak ránk. Janikovszky Éva azonban túl jó megfigyelő, a megengedő humor nem fedi el, hogy ezek bizony mi vagyunk. Szóval ez valami felszabadító röhögés, amiből kevés van az életünkben, miközben minden más módszer hatástalannak tűnik az élet nagy kérdéseinek kezelésére.”

JEGYVÁSÁRLÁS
hirdetés
hirdetés
Ajánló
Dennis Martin: Die Päpstin A pápanő
József Attila Színház
Dorian Gray
Spirit Színház
István, a király
Budapesti Operettszínház
Káosz
Karinthy Színház
Teszt ajánló
NEKED AJÁNLJUK

Három budapesti bemutatót is tart az Orlai Produkciós Iroda

10 Exupéry idézet - Nem A kis hercegből

Kellékest keres a Katona

Mennyire vagy SZÍNHÁZFÜGGŐ?

NAGY MUSICAL TESZT

Mondd el a véleményed!
Belépés

Lépj be és mondd el a véleményed a cikkről!

Szavazáshoz jelentkezz be!

Facebook belépés

vagy

Elfelejtett jelszó
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez