Te mit láttál? Értékeld itt!
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez
Jön a LoveStream, az online társtaláló társasjáték

2021-03-29 12:49:54
Egy olyan vadonatúj műsorformátumnak ad otthont a 6szín online tér, mely a színházba járó közönségnek és a társkeresőknek is sok izgalmat kínál. Az április 11-én jelentkező interaktív társkereső stream show-ban miközben ismert művészek improvizálnak a társkeresésről és a párkapcsolatokról, a vállalkozó kedvű nézők párra is találhatnak. A fődíj egy egzotikus utazás. 

A havonta érkező interaktív társtaláló társasjáték házigazdái Márton Dorottya és Garami Gábor lesznek. Az április 11-én 21 órakor érkező első részében Fehér Tibor, Jordán Adél, Szabó Simon és Földes Eszter improvizál a társas kapcsolatok komikus, romantikus vagy éppen drámai pillanatairól. Az élőben rögtönzött jeleneteken ráadásul nemcsak szórakozni lehet, hanem irányítani is az előadás alatt az okostelefonra letöltött LoveStream  alkalmazással.  

A műsor meghívott vendége lesz Tóth Andi énekesnő és Hajós András is, akik külön erre a showra készülnek saját produkciókkal, valamint Hevesi Kriszta szexuálpszichológus és Weiler Péter képzőművész, író, vállalkozó. 

Ez a műsor egyrészt attól különleges, hogy a nézők nemcsak nézik, hanem alakíthatják is az előadást, másrészt attól, hogy az első 30 perce külön fog szólni a férfi és külön a női nézőknek egyidőben. A jegyvásárláskor is külön tudnak jegyet vásárolni a nők és a férfiak. A show további része már mindkét nem számára ugyanúgy lesz elérhető. Mindkét rész vezérfonala a társkeresés, a párkapcsolatok. 

A közönség a show alatt szavazhat a LoveStream csapata által összeállított játékos kérdésekre is, melyeket pszichológusok, szociológusok, szexuál-terapeuták, írók, rendezők és színészek állítottak össze. A kérdésekre a LoveStream applikációjában tudnak válaszolni a nézők, a válaszokból pedig a rendszer megtalálja a leginkább hozzá illő partnert. Az a pár, aki a legtöbb kérdésre ugyanazt a választ adta, megnyeri a fődíjat, egy egyhetes egzotikus nyaralást, mely abban a pillanatban élesedik, amikor már lehet utazni! 

Tóth Andi énekesnő és Hajós András, akik külön erre a showra készülnek saját, eredeti produkciókkal, valamint Hevesi Kriszta szexuálpszichológus és Weiler Péter képzőművész, író, vállalkozó lesznek a beszélgetőtársak. 

A TársTaláló Showra jegyet váltani ide kattintva tudnak a hölgyek, és ide kattintva az urak.

hirdetés
hirdetés
Ajánló
Dennis Martin: Die Päpstin A pápanő
József Attila Színház
Dorian Gray
Spirit Színház
István, a király
Budapesti Operettszínház
Káosz
Karinthy Színház
Teszt ajánló
NEKED AJÁNLJUK

"Egy nyári próbát összehozni nem könnyű !" - szuper videó az Operabeavató próbájáról

Színészlegendák főiskolai fotói a digitális archívumban

Kitüntetik Anna Netrebkót

OPERETT TESZT - A Budapesti Operettszínház előadásaiból

Mennyit tudsz Stohl Andrásról?

Mondd el a véleményed!
Belépés

Lépj be és mondd el a véleményed a cikkről!

Szavazáshoz jelentkezz be!

Facebook belépés

vagy

Elfelejtett jelszó
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez