Te mit láttál? Értékeld itt!
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez
Jön a LoveStream, az online társtaláló társasjáték

2021-03-29 12:49:54
Egy olyan vadonatúj műsorformátumnak ad otthont a 6szín online tér, mely a színházba járó közönségnek és a társkeresőknek is sok izgalmat kínál. Az április 11-én jelentkező interaktív társkereső stream show-ban miközben ismert művészek improvizálnak a társkeresésről és a párkapcsolatokról, a vállalkozó kedvű nézők párra is találhatnak. A fődíj egy egzotikus utazás. 

A havonta érkező interaktív társtaláló társasjáték házigazdái Márton Dorottya és Garami Gábor lesznek. Az április 11-én 21 órakor érkező első részében Fehér Tibor, Jordán Adél, Szabó Simon és Földes Eszter improvizál a társas kapcsolatok komikus, romantikus vagy éppen drámai pillanatairól. Az élőben rögtönzött jeleneteken ráadásul nemcsak szórakozni lehet, hanem irányítani is az előadás alatt az okostelefonra letöltött LoveStream  alkalmazással.  

A műsor meghívott vendége lesz Tóth Andi énekesnő és Hajós András is, akik külön erre a showra készülnek saját produkciókkal, valamint Hevesi Kriszta szexuálpszichológus és Weiler Péter képzőművész, író, vállalkozó. 

Ez a műsor egyrészt attól különleges, hogy a nézők nemcsak nézik, hanem alakíthatják is az előadást, másrészt attól, hogy az első 30 perce külön fog szólni a férfi és külön a női nézőknek egyidőben. A jegyvásárláskor is külön tudnak jegyet vásárolni a nők és a férfiak. A show további része már mindkét nem számára ugyanúgy lesz elérhető. Mindkét rész vezérfonala a társkeresés, a párkapcsolatok. 

A közönség a show alatt szavazhat a LoveStream csapata által összeállított játékos kérdésekre is, melyeket pszichológusok, szociológusok, szexuál-terapeuták, írók, rendezők és színészek állítottak össze. A kérdésekre a LoveStream applikációjában tudnak válaszolni a nézők, a válaszokból pedig a rendszer megtalálja a leginkább hozzá illő partnert. Az a pár, aki a legtöbb kérdésre ugyanazt a választ adta, megnyeri a fődíjat, egy egyhetes egzotikus nyaralást, mely abban a pillanatban élesedik, amikor már lehet utazni! 

Tóth Andi énekesnő és Hajós András, akik külön erre a showra készülnek saját, eredeti produkciókkal, valamint Hevesi Kriszta szexuálpszichológus és Weiler Péter képzőművész, író, vállalkozó lesznek a beszélgetőtársak. 

A TársTaláló Showra jegyet váltani ide kattintva tudnak a hölgyek, és ide kattintva az urak.

hirdetés
hirdetés
Ajánló
Dennis Martin: Die Päpstin A pápanő
József Attila Színház
Dorian Gray
Spirit Színház
István, a király
Budapesti Operettszínház
Káosz
Karinthy Színház
Teszt ajánló
NEKED AJÁNLJUK

Apád Füle - Az apaság rejtelmeibe avat be az Orfeum legújabb bemutatója

Básti Juli, Tenki Réka és Mészáros Béla főszereplésével új romantikus vígjáték forog

ŐK KAPTAK IDÉN KIVÁLÓ ÉS ÉRDEMES MŰVÉSZ KITÜNTETÉST

Nagy Musical TESZT kezdőknek

Mennyire vagy SZÍNHÁZFÜGGŐ?

Mondd el a véleményed!
Belépés

Lépj be és mondd el a véleményed a cikkről!

Szavazáshoz jelentkezz be!

Facebook belépés

vagy

Elfelejtett jelszó
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez