Te mit láttál? Értékeld itt!
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez
Édeskettes hármasban - Szilveszteri bemutató Földes Eszterrel és Peller Károllyal a 6SZÍN-ben

2021-12-09 10:25:42
Szabó P. Szilveszter rendezésében, Földes Eszter és Peller Károly szereplésével mutatják be az Édeskettes hármasban musicalt az év utolsó napján a 6SZÍN-ben. 

Szilveszteri dupla bemutatóra készül a 6SZÍN. A 2021. december 31-én délután 15 és este 19 órától bemutatásra kerülő Édeskettes hármasban című musicalt Földes Eszter és Peller Károly szereplésével, Galambos Attila nagyszerű fordításával, és Szabó P. Szilveszter rendezésében láthatja a közönség. Fotó: Szkárossy Zsuzsa


Az előadás szövegkönyvét jegyző Neil Simon az amerikai vígjáték frenetikus humorú mestere, a darab zeneszerzője, Marvin Hamlisch pedig az amerikai színpadi és filmzene számos díjjal kitüntetett briliáns alkotóművésze. A most bemutatásra kerülő musical e két világsztár  együttműködéséből született különlegesen szép, romantikus zenés  komédia. A titkuk: humor, lélekismeret, megindítóan gyöngéd érzelmesség. 

A darab története szerint adott két nem könnyű ember: Vernon, a befutott, sikeres slágerszerző, és Sonia, a kezdő dalszövegíró, akik mindketten hivatásuk megszállottjai. Sonia korábbi párja láthatatlanul, de egyre agresszívebben közéjük furakodik. Így lesz a kétszemélyes játékból Édeskettes hármasban. 
A produkció zenei vezetője Vecsei László, koreográfusa Szkáli Edina. A jelmezekért Böhm Katalin, a díszletért Michac Gábor, a fényekért Wéber Tamás felel.  A tánckarban Csongor Nóra, Gódor Bianka, Gyurcsok Buda és Tóth Mihály emeli az előadás fényét. 

A színdarabot a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség képviseli.
A szilveszter délutáni bemutatóra jegyeket vásárolni IDE kattintva, az esti előadásra pedig IDE kattintva lehet online, vagy személyesen a színház jegypénztárában.
hirdetés
hirdetés
Ajánló
Dennis Martin: Die Päpstin A pápanő
József Attila Színház
Dorian Gray
Spirit Színház
István, a király
Budapesti Operettszínház
Káosz
Karinthy Színház
Teszt ajánló
NEKED AJÁNLJUK

Vidnyánszki Attila: régen nem látott, jó korszaka van a magyar színháznak

Ki is volt Dohnányi Ernő? - A 20. század legsokoldalúbb muzsikusára emlékezünk

"Tiltakozunk a Nemzeti Felsőoktatási Törvény módosításáról szóló törvény elfogadása ellen." - Az SZFE Doktori Iskolájának állásfoglalása

OPERETT TESZT - A Budapesti Operettszínház előadásaiból

Mennyit tudsz Stohl Andrásról?

Mondd el a véleményed!
Belépés

Lépj be és mondd el a véleményed a cikkről!

Szavazáshoz jelentkezz be!

Facebook belépés

vagy

Elfelejtett jelszó
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez