Te mit láttál? Értékeld itt!
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez
Édeskettes hármasban - Szilveszteri bemutató Földes Eszterrel és Peller Károllyal a 6SZÍN-ben

2021-12-09 10:25:42
Szabó P. Szilveszter rendezésében, Földes Eszter és Peller Károly szereplésével mutatják be az Édeskettes hármasban musicalt az év utolsó napján a 6SZÍN-ben. 

Szilveszteri dupla bemutatóra készül a 6SZÍN. A 2021. december 31-én délután 15 és este 19 órától bemutatásra kerülő Édeskettes hármasban című musicalt Földes Eszter és Peller Károly szereplésével, Galambos Attila nagyszerű fordításával, és Szabó P. Szilveszter rendezésében láthatja a közönség. 



Fotó: Szkárossy Zsuzsa


Az előadás szövegkönyvét jegyző Neil Simon az amerikai vígjáték frenetikus humorú mestere, a darab zeneszerzője, Marvin Hamlisch pedig az amerikai színpadi és filmzene számos díjjal kitüntetett briliáns alkotóművésze. A most bemutatásra kerülő musical e két világsztár  együttműködéséből született különlegesen szép, romantikus zenés  komédia. A titkuk: humor, lélekismeret, megindítóan gyöngéd érzelmesség. 

A darab története szerint adott két nem könnyű ember: Vernon, a befutott, sikeres slágerszerző, és Sonia, a kezdő dalszövegíró, akik mindketten hivatásuk megszállottjai. Sonia korábbi párja láthatatlanul, de egyre agresszívebben közéjük furakodik. Így lesz a kétszemélyes játékból Édeskettes hármasban. 




A produkció zenei vezetője Vecsei László, koreográfusa Szkáli Edina. A jelmezekért Böhm Katalin, a díszletért Michac Gábor, a fényekért Wéber Tamás felel.  A tánckarban Csongor Nóra, Gódor Bianka, Gyurcsok Buda és Tóth Mihály emeli az előadás fényét. 

A színdarabot a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség képviseli.
A szilveszter délutáni bemutatóra jegyeket vásárolni IDE kattintva, az esti előadásra pedig IDE kattintva lehet online, vagy személyesen a színház jegypénztárában.
hirdetés
hirdetés
Ajánló
Dennis Martin: Die Päpstin A pápanő
József Attila Színház
Dorian Gray
Spirit Színház
István, a király
Budapesti Operettszínház
Káosz
Karinthy Színház
Teszt ajánló
NEKED AJÁNLJUK

Louis C.K. végre Budapestre jön! De valószínű nem fogod látni!

Több helyszínen is jótékonykodtak az Operettszínház művészei

Szente Vajk rendezi az Apáca Show musicalt a Szegedi Szabadtérin

OPERETT TESZT - A Budapesti Operettszínház előadásaiból

A NAGY Lévay Szilveszter teszt

Mondd el a véleményed!
Belépés

Lépj be és mondd el a véleményed a cikkről!

Szavazáshoz jelentkezz be!

Facebook belépés

vagy

Elfelejtett jelszó
x keresési feltételek törlése
< vissza a cikkekhez