Te mit láttál? Értékeld itt!

Mi is a Közönség.hu?                                                  

Itt elmondhatod véleményed azokról az előadásokról, amiket láttál. Pontozhatod 1-től 10-ig magát az előadást, de akár a művészeket, alkotókat is. Így tudsz segíteni azoknak is a véleményeddel, akik színházba szeretnének menni, csak éppen még nem tudják, hová és milyen előadásra.

Ha még nem tudod, hogy melyik színházba vagy milyen előadásra mennél, mi segítünk neked! Hiteles nézői vélemények alapján rangsoroljuk az előadásokat. Ha csak bizonyos műfajok érdekelnek, választhatsz és kereshetsz kategóriánként is vígjáték, klasszikus színmű, opera/operett, musical, balett/tánc, mesejáték/bábjáték, előadói est, kortárs színmű, dráma és egyéb műfajok között. Ha pedig kedvet kaptál, jegyet is tudsz vásárolni.

Olvashatsz cikkeket is a művészekről.  A Művészbejáró rovatban tartalmas interjúkat találsz kedvenc színészeiddel, a 10 kérdés rovatban pedig mindig ugyanazt a tíz kérdést tesszük fel nekik. A Premier rovatban természetesen a premierekről kérdezzük őket, a Kulisszában pedig bemutatjuk azokat is, akik a színpadon nem látszanak.

 

HOGYAN TUDOK SZAVAZNI?

Keresd meg azt az előadást, amit láttál. Facebookbelépéssel saját profilodról szavazhatsz az előadásokra az „Értékeld te is az előadást!” felirat alatt, valamint az alkotókra a „Részletes értékelés” alatt, 1-től 10-ig a csillagokra kattintva.Egy előadásra és azon belül egy alkotóra csak egyszer adhatsz szavazatot, de azt tudod módosítani, ha mégis máshogy döntenél. Erre azért van szükség, hogy hiteles legyen a szavazás.

Egy előadás csak akkor kerülhet be szavazataival az összesített TOP listába, ha minimum 10 szavazat érkezett rá. Erre is azért van szükség, hogy hiteles legyen a rangsor.

Véleményt is írhatsz az előadásról, így segíthetsz másoknak is a saját véleményeddel, információddal. A szöveges értékeléseket moderáljuk, ezért kérünk, hogy csak valós profilról, a moderálási alapelvek betartásával írj!

 

MI VAN AKKOR, HA NEM TALÁLOK MEG EGY ELŐADÁST?

Több lehetőség is előfordulhat. Lehet, hogy már nincs repertoáron az előadás. Az is lehetséges, hogy az adott színház vagy produkció nem áll szerződésben internetes jegyértékesítő portállal, így nem látjuk az adatait. Kérünk, ha ilyet tapasztalsz, jelezd nekünk az info@kozonseg.hu email címen, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot velük.

 

HOGYAN TUDOK JEGYET VENNI?

A kezdő oldalon válaszd ki az előadást! Kereshetsz színházra, előadásra, időpontra, színészre is. A lap alján az aktuális előadásoknál klikk a jegyvásárlás gombra. Válaszd ki a nézőtéren, melyik székre szeretnél jegyeket és klikkelj rá, így a jegyek a kosárba kerülnek.  Ekkor látod a fizetendő végösszeget. Figyelmesen nézd át a kosarad, mielőtt a fizetés gombra kattintasz! A megvásárolt jegyeket sem cserélni sem visszaváltani nem tudjuk! Amennyiben egy jegyet törölni szeretnél a kosárból, kattints a jegy jobb oldalán lévő „Törlés” gombra, melyet szürke körben szürke X szimbolizál. A kosár oldalán a "Tovább" gombot megnyomva az "Adatok megadása" oldalra jutsz, itt kell megadnod a vásárláshoz szükséges adatokat. Az adatlapot pontosan töltsd ki - minden mező kitöltése kötelező. Az adatok megadása után kattints a Fizetés gombra! A rendszer ezután átléptet a pénzügyi szolgáltató fizetési felületére. Itt kell megadnod a bankkártyás fizetéshez szükséges információkat. A tranzakció eredményét a pénzügyi szolgáltató automatikusan - 5-10 másodpercen belül - megküldi a jegyrendszernek. Kérlek, ne zárd be a böngészőt és ne szakítsd meg a folyamatot! Az adatlapon megadott e-mail címre a Rendszer azonnali visszaigazolást küld, amelyen megtalálhatók a vásárolt jegyek paraméterei.

A vásárláshoz az InterTicket Kft. Számítógépes Jegyértékesítési Rendszerét használod.

Ha még lenne megválaszolatlanul maradt kérdésed, itt találsz rájuk választ: http://www.jegy.hu/articles/349/gyakori-kerdesek